Kirjaudu sisään

AM Lukkoasema Oy ja Avara Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen AM Avainhallinta -palvelusta

Valtakunnallinen sopimus on astunut voimaan 1.10.2019 ja kattaa Avara Oy:n vuokra-asuntojen avainhallinnan sekä siihen liittyvät toiminnot. Sopimuksen kautta AM Avainhallinnassa hallittavien kiinteistöjen määrä nousee 250:llä ja asuntojen määrä noin 8000 kpl.

AM Avainhallinta on nykyaikainen pilvipohjainen ohjelma, josta näkee reaaliajassa ja nopeasti missä avaimet ovat ja milloin ne palautuvat. Avaintiedot pysyvät aina ajan tasalla ja avainliikennettä pystytään seuraamaan, kun avainhallintapisteeltä luovutetaan oikeat avaimet varmennetuille henkilöille henkilöllisyystodistusta vastaan. Avainluovutukset ja -palautukset dokumentoidaan sähköisesti ja sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja. Kun järjestelmän tieto on ajantasaista, niin myös hallinta on vaivatonta. Valtakunnallisen toimijan kanssa yhteistyö sujuu ripeästi ja varmasti. AM avainhallinta -pisteissä on paikkakunnasta riippumatta käytössä sama ohjelma ja toiminta perustuu samaan palveluperiaatteeseen.

Avara on valtakunnallinen ja vastuullinen vuokra-asuntojen omistuksia johtava palveluyritys, joka vastaa noin 8000 vuokra-asunnon toiminnan organisoinnista, jonka lisäksi kehittää ja luo uusia asumisen palveluita. Toiminnan painopiste on isoissa kasvukeskuksissa, joissa muuttopaineen vuoksi vuokra-asuntojen tarve on kaikkein suurin. Viihtyisät ja nykyaikaisesti varustellut vuokrakodit ovat laadukkaita ja niitä löytyy aina eteläisimmästä Suomesta Rovaniemelle asti. Avara – Luotettavaa vuokra-asumista kaikkiin elämäntilanteisiin.

 

LISÄTIETOJA

JukkaRantahakala

AM Lukkoasema Oy, toimitusjohtaja

jukka.rantahakala@amlukkoasema.fi

 

Viveca Seppänen

AvaraOy, kunnossapitopäällikkö

viveca.seppanen@avara.fi