Kirjaudu sisään

Avaimet turvalliseen tulevaisuuteen

Avainhallinta on osa turvallisuutta. Huolehdimme kanssasi, että avaimet ovat juuri siellä missä niiden kuuluukin olla.

Lue lisää

Newsecin yhteistyöiltapäivä 8.11.

 

Olimme mukana Newsecin asuntoliiketoiminnan kaikkien aikojen ensimmäisessä yhteistyöiltapäivässä torstaina 8.11.

Tilaisuuteen osallistui Newsecin yhteistyökumppaneita, jotka ovat mukana takaamassa yrityksen sujuvan vuokrausliiketoiminnan. Newsec on AM Avainhallinnan yksi suurimmista valtakunnallisista yhteistyöyrityksistä ja tarjoaakin palveluitaan mm. kiinteistösijoittajille, asunnon omistajille sekä vuokraajille.

Yhteistyöiltapäivän vetivät Newsecin Risto Mustaniemi, liiketoiminnanjohtaja ja Otto Kauppinen, tiiminvetäjä ja isännöitsijä. Tilaisuudessa yhteistyöyritykset tutustutettiin mm. tarkemmin Newsecin toimintaan sekä arvoihin. Yhtiön arvoista nousivat esiin mm. panostus omiin työntekijöihin sekä asiakkaisiin, joiden tyytyväisyyteen myös AM Avainhallinta on vaikuttamassa. Saimmekin Newsecciläisiltä positiivista palautetta toiminnastamme sekä luotettavista, kärsivällisistä ja miellyttävistä työntekjöistämme.

Yhteistyössä Newsecin kanssa pyrimme jatkossakin palvelemaan loppukäyttäjiä vaivattomasti avainhallinnan parissa ja kehittämään mm. parempia digitaalisia ratkaisuja tuomaan tehokkuutta toimintaan.

Lue lisää Newsecin toiminnasta: https://www.newsec.fi