Kirjaudu sisään

OP Kiinteistösijoitus Oy luottaa avainliikenteessään AM Avainhallinta -palveluun

OP Kiinteistösijoitus Oy hallinnoi valtakunnallisesti sijoittaja-asiakkaidensa kiinteistösijoituksia. Asiakkaat koostuvat pääasiassa vakuutus- ja eläkeyhteisöistä, instituutioista ja ammattisijoittajista sekä yksityishenkilöistä. Vuoden 2020 loppuun mennessä avainhallinnan piirissä asuntoja on noin 6000 kpl ja liikekiinteistöjä 700 000m2.

Kiinteistöjen suuri määrä ja valtakunnallisesti kattava toiminta vaativat avainhallinnan yhteistyökumppanilta laajan palveluverkoston lisäksi laadukasta, yhdenmukaista palvelukokonaisuutta. ”AM Lukkoasema valikoitui kumppaniksemme kilpailutuksen perusteella, jossa etsimme hyvää ja luotettavaa tekijää kumppaniksemme. Lisäksi arvostimme yrityksen kehittymishalukkuutta ja palveluasennetta”, kertoo OP Kiinteistösijoitus Oy:n kiinteistöpäällikkö Matti Puromäki.

AM Avainhallinnan palveluverkoston kulmakivenä on henkilökohtainen palvelu, jota tuottavat kiinteistöturvallisuuden ammattilaiset. ”Saamme valtakunnallisen ja luotettavan toimijan, joka vastaa avainhallinnan hoitamisesta yhden luukun periaatteella. Voimme tämän lisäksi hoitaa isot ja pienet lukitusprojektit tehokkaasti yhteistyössä”, Puromäki kertoo.

AM Avainhallinta -palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta yhteistyökumppanin kiinteistöjen turvallisuustaso pystytään pitämään korkeana koko asiakkuuden ajan. Avainhallinnan lisäksi palvelukokonaisuuteen on valittavissa esimerkiksi lukituksen uusiminen, pääkäyttöpalvelut sekä huolto- ja ylläpitopalvelut.

 

Tutustu palveluun