Kirjaudu sisään

Asiakkaamme

Kiinteistöjen avainhallinnan ongelmana on usein suuret avainmäärät, kuun vaihteeseen painottuva avainliikenne tai työvoiman vaihtuminen. Me AM Avainhallinnassa haluamme tehdä avainliikenteestä vaivattomampaa. Olemme huomioineet nämä AM Avainhallinta -ohjelmamme kehityksessä sekä toimipisteidemme suunnittelussa, jotta avainten vaihtuminen tapahtuisi mahdollisimman sujuvasti, ilman turhaa jonotusta. Palvelemme myös uudiskohteiden massa-avainluovutuksissa, joissa avainten luovutus dokumentoidaan oikein ja hoidetaan sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja.

Sähköisen käyttöliittymämme ansiosta voit pyytää avainten luovutusta etänä ja tilata tarvittaessa lisäavaimia. Huolehdimme siitä, että avaimet luovutetaan oikealle henkilölle ja ne palautuvat sovittuna aikana - oli avaimen hakija sitten huoltomies, uusi vuokralainen tai työntekijä. Lisäksi sähköisten avainten ja tunnisteiden päivitystehtävät hoidamme lähes reaaliajassa. Tämä helpottaa esimerkiksi huoltomiesten toimintaa tai valtakunnallisesti toimivia asiakkaitamme. 

Valtakunnallisten avainluovutuspisteiden sekä toimipisteidemme ansiosta mekaanisten avainten luovutus tapahtuu lähellä asiakkaan kohdetta.

Asiakkainamme on myös korkean turvallisuustason kohteita, joita hoitavat nimetyt työntekijämme, joilla on kokemusta vastaavanlaisien kohteiden hallinnoinnista. Lisäksi näille kohteille sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakaskohtaiset turvatoimet. Kohteiden dokumentit ja tiedot säilytetään erillisessä, turvamääräykset täyttävässä tilassa.

 

Palvelumme hyödyt

- Valtakunnallinen palvelu
- Loppukäyttäjälle vaivaton asiointi
- Sähköinen dokumentointi
- Aina ajantasaiset avaintiedot
- Korkea turvallisuustaso