Kirjaudu sisään

Kulunhallinta

Kiinteistöturvallisuuteen kuuluu toimivan lukitusratkaisun lisäksi myös vaivaton ja sujuva kulunhallinta. Kulunhallinnan avulla ylläpidät kiinteistön turvallisuustason joka tilanteessa. Oikeat henkilöt pääsevät liikkumaan kiinteistössä vaivatta ja ulkopuolisilta, kiinteistöön kuulumattomilta henkilöiltä, estetään pääsy. Olemme apunasi toteuttamassa juuri sinun kiinteistöllesi sopivaa kulunhallintapalvelua!

Hoidamme vaivattomasti esimerkiksi uusien sähköisten tunnisteiden lisäämisen, nykyisten hallinnan tai vanhentuneiden kuolettamisen. Hallinnointi tapahtuu sähköisen käyttöliittymän kautta. Asiakkaan on mahdollista pyytää kulkuoikeuksien ja tunnisteiden muuttamista etänä koska tahansa sähköisen AM Avainhallinnan etäyhteyden kautta. Sähköisen kulunhallinnan etuna on mahdollisuus tarkistaa myöhemmin lokeista kiinteistössä asioineet. Toimitamme nämä asiakkaan kanssa sovitun palvelukokonaisuuden mukaisesti. 

Asiantuntijamme osaavat ehdottaa sopivaa palvelukokonaisuutta, jota voidaan hallita paikallisesti tai sopimuksen mukaan AM Avainhallinnan etäyhteyden kautta. Palvelukokonaisuus luodaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kulunhallinnasta on apua liikekiinteistöjen lisäksi myös nykyaikaisissa asuinkiinteistöissä, joissa kiinteistön tuvallisuustasoa voidaan nostaa sähköisen kulunhallinnan avulla. Näin estetään ulkopuolisilta luvaton pääsy esimerkiksi verkkokellareihin tai varastoon. Sähköinen kulunhallinta tuo joustavuutta myös asukkaan muuton aikana, jolloin kulkuoikeuksien hallinta voidaan hoitaa etänä.

Turvallisen palvelun takaamiseksi hoidamme kaikki päivitystehtävät suojatuilla yhteyksillä.

Kulkuoikeuksien hallinnan lisäksi ammattilaisemme ovat tarvittaessa apunasi suunnittelemassa ja toteuttamassa tarpeisiisi sopivan kulunhallinta- tai työajanseurantajärjestelmän.

 

Miksi?

Käyttäjäystävällisyys. Käyttöoikeuksien muuttaminen on nopeaa ja sähköisten lisäavainten sekä tunnisteiden teko on sujuvaa myös käyttäjän kannalta

Korkea turvallisuustaso. Päivitystehtävät hoidetaan suojatuilla yhteyksillä nopeasti ja varmasti.

Ajantasaisuus. Kulkuoikeuksien hallinta on hoidettu ammattimaisesti ja aina ajantasalla.

Kustannuksissa säästäminen. Tunnisteen kadotessa kulku estetään helposti ilman korkeita kustannuksia, joita syntyy esimerkiksi mekaanisten lukostojen vaihdossa.

 

Kenelle?

  • Liikekiinteistöt
  • Korkean turvatason kohteet
  • Asuinkiinteistöt

 

 

Kysy lisää!