Kirjaudu sisään

UKK

Mistä tiedän montako avainta olen saanut / asuntoon on?

Suojatun avainhallintajärjestelmämme kautta saamme tiedon tehdyistä avaimista ja voimme jäljittää luovutetut avaimet. Ota yhteyttä.

Yritysasiakkaamme näkevät kaikki oman kiinteistönsä avaimet Extranet-palvelusta.

Milloin vuokra-asunnon avaimet pitää palauttaa?

Avaimien palautuspäivän voit tarkistaa muuttokirjeestä tai vuokranantajalta. Yleisesti avaimet palautetaan vuokrasopimuksen viimeisenä päivänä klo 12 mennessä. Viikonloppuun osuva viimeinen päivä siirtää palautuspäivän ensimmäiseksi arkipäiväksi viikonlopun jälkeen.

Voinko noutaa avaimet aikaisemmin kuin klo 12 hallintapäivänä?

Luovutamme avaimet hallintapäivänä alkaen klo 12.

Mitä eroa on eri avaimilla?

Avaintyypit jaetaan suojattuihin ja suojaamattomiin. Suojattujen lisäavainten teettäminen on mahdollista vain valtuutetussa liikkeessä ja avainmäärä on tarkasti tiedossa. Suojaamattomien avainten määrää emme voi tarkistaa. Voit tarkistaa oman avaimesi tilanteen täältä.

Mitä dokumentteja tarvitsen mukaan avaimia hakiessa?

Tarkistamme aina henkilöllisyyden. Vuokra-asunnoissa tarkista muuttokirjeestä, mitkä dokumentit vaaditaan avainluovutukseen. Muussa avainliikenteessä luovutamme avaimet lupaa vastaan.

Mitä lisäavain ja sarjoitus maksaa?

Avaimen hinta riippuu avaimen tyypistä ja sarjoituksen hinta lukostosta sekä sarjoitettavien avainpesien määrästä. Tarkan hinnan voit tarkistaa ottamalla yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme.

En pääse itse noutamaan avaimia, kuinka toimin?

Avaimet voidaan luovuttaa myös toiselle henkilölle valtakirjaa vastaan. Huomioithan, että noutajalla pitää olla myös vuokranantajan määrittämät dokumentit mukana.

Mitä ohjelmistoja tai laitteita tarvitsen AM Avainhallinnan käyttöön?

Käyttääksesi AM Avainhallinnan Extranettiä, joka on asiakkaan käyttöliittymä, et tarvitse ladattavia ohjelmia tai laitteita. Extranet on selainpohjainen, joten pääset kirjautumaan ja käyttämään sitä missä ja milloin tahansa joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta, jossa on nettiyhteys. Klikkaa tästä extranettiin: https://avainhallinta.amlukkoasema.fi/